Limak Arcadia

Veel redenen om een verblijf in Limak Arcadia te boeken

Uit een onderzoek in 2019 bleek dat maar liefst 11,9 miljoen Nederlanders een vakantie aan het plannen waren. Een heel groot percentage van dit immense aantal had betrekking op een vakantie in het buitenland. Deze cijfers laten duidelijk zien dat héél veel Nederlanders jaarlijks naar het buitenland trekken om te genieten van een lekkere zomervakantie. De kans dat men hierbij naar één van de zonnige landen toe gaat, is logischerwijs behoorlijk groot.

Jaarlijks wordt een lijst bijgehouden met de meest populaire bestemmingen voor de zomervakantie. In deze lijst staan telkens dezelfde landen in de top; Spanje, Frankrijk, Italië, Griekenland én Turkije. Dit laatstgenoemde land is om meerdere redenen bijzonder aantrekkelijk, onder meer vanwege de relatief lage prijzen. Daarnaast is het ook een absoluut voordeel dat veel Turkse hotels de All Inclusive formule hanteren.

Dat is ook het geval in het Limak Arcadia hotel; dit luxe & prachtige hotel is gelegen in de Turkse badplaats Belek. Deze badplaats is door de jaren heen onwijs populair geworden en dat is uiteraard niet zonder reden. Nee, in deze badplaats zijn meerdere heerlijke resorts te vinden, terwijl de temperaturen ook nagenoeg altijd perfect zijn. Door de ligging is het bovendien mogelijk om vanuit Belek een bezoekje te brengen aan andere (grote) Turkse steden. Ook dat is iets waar veel vakantiegangers waarde aan hechten.

Heb je voor jezelf besloten dat je óók naar Turkije op vakantie wilt gaan? Gaat jouw voorkeur uit naar Belek? Dan kunnen wij het Limak Arcadia Golf & Sport resort van harte aanraden. Dit resort brengt meerdere zwaarwegende voordelen met zich mee, waaronder een prima prijs-kwaliteitsverhouding. In dit artikel geven we jou nog enkele redenen waarom een verblijf in dit resort zo aan te raden is. Na het lezen van dit artikel heb je ongetwijfeld direct interesse om een verblijf te gaan boeken; dat is direct mogelijk via onze website. Je kunt via onze website direct de prijzen van verschillende touroperators vergelijken, waarna je direct het verblijf kunt boeken. Waarom een verblijf in dit hotel/resort zou aan te raden is, lees je in dit artikel!

Ideale ligging

Waar hecht jij veel waarde aan tijdens een zomervakantie? Wil je graag tot rust komen? Of vind je het ook leuk om leuke dingen te ondernemen? Als je voor het Limak Arcadia hotel/resort kiest, kan je zowel van de rust genieten als dat je leuke dingen kunt ondernemen. Dit is volledig te danken aan de ligging van dit hotel. Het Limak Arcadia hotel/resort is namelijk gelegen aan de kustlijn van Belek. Binnen enkele minuten sta je daarom op het privé strand van dit resort, terwijl je ook binnen enkele minuten in het kleine centrum van Belek staat.

Wil je graag naar een iets grotere stad toe? Ook dat is mogelijk. op slechts 40 kilometer afstand van dit hotel is namelijk de grote stad Antalya te vinden. Deze stad heeft onwijs veel te bieden, waaronder een oud centrum waarin je allerlei ruïnes kunt vinden. Mocht je een liefhebber van archeologische vondsten zijn, zit je sowieso goed in deze regio. Rondom de plaats Belek zijn namelijk allerlei verschillende archeologische bezienswaardigheden te vinden. Deze bezienswaardigheden zijn voor alle liefhebbers méér dan de moeite waard.

Onder aan de streep kunnen we maar één ding concluderen; de ligging van dit hotel is subliem te noemen. Je kunt eigenlijk alle kanten op, ongeacht of je een liefhebber van een grote stad of van het strandleven bent. Hotel Limak Arcadia heeft een perfecte ligging en daar kan je tijdens jouw verblijf in dit hotel optimaal gebruik van maken.

Fantastische kamers + voorzieningen

Als je van een lekkere zomervakantie aan het genieten bent, bevind je je hoogstwaarschijnlijk het grootste gedeelte van de dag in de buitenlucht. Als je even om wilt kleden, even op wilt frissen óf van een goede nachtrust wilt genieten, moet je uiteraard wel een comfortabele hotelkamer tot je beschikking hebben. Nou, in het hotel Limak Arcadia zit dat absoluut goed. Het hotel heeft namelijk prachtige kamers waarin je eigenlijk van alle gemakken voorzien bent. De kamers zijn luxe ingericht, zijn behoorlijk ruim opgezet en zien er behoorlijk fraai uit. Met dank aan het uitzicht over de zee is het ook heerlijk wakker worden. Indien gewenst kan je ook voor een familiekamer kiezen, waarbij je twee extra bedden tot je beschikking hebt. Wil je het graag op een luxe manier aanpakken? Dan kan je ook voor de Grand Suite kiezen; dit is een grote kamer met onder meer een jacuzzi in de kamer. Hoe lekker wil je het hebben?

Niet alleen over de hotelkamers zijn we te spreken, maar ook over andere voorzieningen. Daarmee doelen we met name op de All Inclusive formule. Dankzij deze formule kan je de gehele dag door van lekker eten en drinken genieten. Je hoeft jouw portemonnee nooit op zak te hebben en dat roept ongetwijfeld direct een vakantiegevoel op. Wij beseffen ons terdege dat dit hotel niet het enige All Inclusive formule in Belek is. Wij zijn er echter wel van overtuigd dat dit hotel de meest ideale hotelkamers heeft én ook nog de beschikking over andere faciliteiten heeft. Daarover vertellen we hieronder graag meer.

9 bars, 6 restaurants, een privé strand en 5 zwembaden

Wil je tijdens jouw vakantie vooral tot rust komen en lekker bruin worden? Dan zit je in dit hotel absoluut goed. Je hebt namelijk de beschikking over een privé strand én over 5 zwembaden. Op het privé strand maak je gratis gebruik van ligbedden en parasols, waardoor je al snel van een prachtige bruine teint kunt genieten. Ook over de zwembaden zijn wij zeer te spreken; je hebt in totaal vijf zwembaden tot je beschikking, waaronder een binnenzwembad. Ook is er een kinderbad aanwezig en zijn er op het gehele terrein drie glijbanen te vinden; deze glijbanen zijn voor zowel jong als oud onwijs leuk.

Als je een leuke – en wellicht intensieve dag – hebt gehad, kan je wel een lekkere maaltijd gebruiken. Nou, wat dat betreft kom je ook niks tekort in het Limak Arcadia hotel/resort. Dit hotel heeft maar liefst 6 restaurants én 2 snackbars. Je bent bij deze restaurants en snackbars niet alleen aan het juiste adres voor het diner, maar ook voor het ontbijt, de lunch en een heerlijk tussendoortje. Jouw maag komt in ieder geval niks tekort tijdens jouw verblijf in het Limak Arcadia hotel/resort.

Wil je de dag goed afsluiten? Dan heb je de keus uit maar liefst 9 verschillende bars. Deze bars hebben allemaal hun eigen thema en zijn daardoor stuk voor stuk het bezoeken waard.

Sport- en wellness faciliteiten

De officiële benaming van dit hotel is Limak Arcadia Golf & Sport resort. Het is dus niet geheel verrassend dat je in en rondom dit hotel prima kunt sporten. Je kunt gebruik maken van de fitnessruimte, je kunt tennissen op de tennisbanen, je kunt verschillende groepslessen volgen en je kunt ook nog golfen. Rondom het hotel zijn namelijk 9 grote golfbanen te vinden!

Kom je liever volledig tot rust? Dan kan je gebruik maken van het wellnesscentrum van dit hotel. Al met al zorgen al deze faciliteiten ervoor dat dit hotel alles biedt waar je maar naar op zoek kunt zijn. Veel plezier tijdens jouw verblijf in het hotel Limak Arcadia!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 562 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen