Limak Arcadia

Omgeving

Limak Arcadia bevindt zich in Belek dat bekend staat om haar natuur. In 1987 is er geïnvesteerd in een infrastructuur om toerisme te ondersteunen. Dat bestaat niet alleen uit het lekkere weer, maar ook uit bezienswaardigheden, bereikbaarheid, natuur en wegen. Dit allemaal is een onmisbaar element de waardering van een resort in sterren.

Belek is een van de aantrekkelijkste plaatsen voor golfers. Er zijn maar liefst 15 golfbanen binnen de regio van Belek. De meeste zijn binnen 10 minuten te bereiken vanaf het hotel. Met een natuurlijke en onaangetaste landschap met meer dan 100 vogelsoorten, pijnbomen en een stralende zon kunt u bijna het hele jaar door golfen, ook in de winter.

In Belek kunt u uitgebreid shoppen en op zoek gaan naar leuke souvenirs. Alle winkeltjes in het centrum zijn tot in de late uurtjes geopend. Turkije staat bekend om haar zoete lekkernijen. Het is dan ook aan te raden om deze te proeven bij een van de vele speciaalzaken. In Belek treft u een grote variatie en restaurants aan met verschillende keukens. De discotheken en bars zijn tot na middennacht geopend. Kortom genoeg te doen.

Op ongeveer 30 kilometer bevindt zich Antalya, een geliefde badplaats voor bezoekers binnen en buiten Turkije. Naast winkels en een bruisend nachtleven is hier nog veel meer te zien. De druipsteengrotten van Antalya zijn absoluut de moeite waard.

Side en Manavgat

Beide plaatsen bevinden zich o pongeveer 30 kilometer ten oosten van Belek. Side is een kustplaats dat is opgegraven in de middeleeuwen. Onder de grond zijn nog veel onontdekte schatten van onbekende waarde. Side kenmerkt zich door de gezelligheid en sfeervolle straten met winkel en horecagelegenheden.

Boven Side ligt Manavgat, een echte Turkse stad waar natuur, toerisme en het moderne Turkse stadsleven samen komen. De bossen van Manavgat zijn een populaire route voor jeepsafari’s. De Manavgat-revier gaat door naar het noorden waar een indrukwekkend waterval de rivier voedt met water uit binnenlandse bronnen.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 562 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen